Често задавани въпроси

Най-често задавани въпроси

80% от нашите клиенти откриват отговорите на въпросите си в нашите Често Задавани Въпроси.

Средният срок за доставка е отбелязан в описанието на всеки продукт. Сроковете на отделните продукти са различни.

Ако желаете да направите промяна в поръчката си, моля свържете се с Отдел Обслужване на клиенти

Можете да върнете поръчката или отделни продуктите съгласно Общите условия. За целта, моля да ни уведомите чрез e-mail

ironwoodsofia@gmail.com
 

Ще получите обаждане от компанията за доставка, за да уточните детайлите по доставката на вашата поръчка. 

– ПДЧ е плоча от дървесни частици. Произвежда се, чрез горещо пресоване на дървесни частици, слепени с термореактивни смоли
– МДФ е плоча от дървесни влакна. Произвежда се по метода на сухо пресоване от раздробени до влакна дървесни частици, органични лепила и добавки, под въздействието на високо налягане и температура.
Разликата между двете е, че МДФ позволява широк спектър от механични обработки – безпроблемно разпробиване, ферезоване на триизмерни форми и същевременно нанасяне на разнообразни покрития – лакиране, ламиниране или фурнироване.

Можете да отмените поръчка в рамките на 12 часа от момента, в който е направена  като ни уведомите чрез e-mail до admin@ironwood.bg. Моля да посочите номера на поръчката, която отказвате.

•    Получил съм грешен продукт;
•    Липсват елементи за сглобяване;
•    Липсват пакети (един или повече) от поръчания артикул.

Моля, изпратете до admin@ironwood.bg номера на своята поръчка (който е получен в потвърждаващия e-mail) и артикулния номер на продукта, ако съществува проблем с конкретен. продукт.

IRONWOOD онлайн магазин дава възможност за поръчка от юридически лица и издаване на фактура. Ако имате друго специфично запитване, моля, пишете ни на следния e-mail: admin@ironwood.bg . Наш сътрудник ще се свърже с вас, за да ви информира за предимствата при пазаруването като бизнес клиент и ще ви съдейства.

Ironwood
Logo
Създайте профил
Количка