За нас

Нашето пътуване на пазара на стоки за дома започна в Германия около 2007 г. С нашето семейство от марки — SONGMICS, VASAGLE и FEANDREA — покриваме повече от 200 категории, включително домашни органайзери, мебели и продукти за домашни любимци. Днес ние с гордост обслужваме повече от 20 милиона клиенти всяка година в 68 държави.

Нашият глобален екип е посветен на доставянето на стилни, но практични артикули директно на нашите клиенти по целия свят. Осигурили сме над 400 интелектуални патента, които ни помагат да създаваме уникални продукти на добри цени, които включват разнообразните общности, които обслужваме. Нашите логистични и дистрибуторски центрове обхващат Западна Европа, Северна Америка, Япония и Китай, с обща площ от повече от 170 000 m2 пространство, за да гарантираме, че предоставяме бърза, безпроблемна доставка и обслужване.

20 милиона

Обслужва повече от 20 милиона клиенти всяка година

68 държави

Предлагаме обслужване и доставка до 68 държави

15 години на служба

Помагаме на безброй семейства от 2007 г. от нашата марка-майка SONGMICS HOME

В резултат на превръщането си в един от най-големите продавачи Amazon, EU ZIEL създаде нов склад в Германия, за да предостави на нашите клиенти превъзходно логистично изживяване.

Култура, вкоренена в автентичността

Доверие и надеждност са големи думи за нас. И така, прекарахме повече от десетилетие в рационализиране на начина, по който работим, изработвайки работна култура, която дава приоритет на нашите купувачи и техните нужди. От проектирането на функционални продукти до определянето на честни цени, ние се стремим да бъдем надежден източник на домашно обзавеждане, което помага да подобрите къде и как живеете.

 

Шоурум

Тестване на продуктите преди изпращане

Ironwood
Logo
Създайте профил
Количка